Pakar Terjemahan Bahasa

kau datang mengejutkan diriku
menikam hatiku ..detak jantungku
sesungguhnya ku tak inginkan dirimu
ada disini… ditempat ini oh ho

di pelupuk hatiku
melupakanmu
di pusara jiwaku
pernah ku memiliki
kisah tersembunyi dalam hidupku

(mengapa) kau harus datang disini
(malam ini) tak bisa ku hindari
(maafkan) bila kumenafikanmu
(bukan saatnya) dan bukan waktunya

apapun yang terjadi
kau tau, sebenarnya hidupku menyenangkan… sudah cukup, cukup sudah cukup ku berbahagia

tak sepatutnya kita , berjumpa lagi
tak sepantasnya aku
menyimpan perasaan di satu tanganku yang lain

(mengapa) kau harus datang disini
(malam ini) tak bisa ku hindari
(maafkan) bila kumenafikanmu
(bukan saatnya) dan bukan waktunya

semua tlah berakhir di hari itu
tak perlu kususun serpihan yang dulu
aku tak bisa membuatnya sempurna
hanya keinginan terbaik bagi kita…. semuaanya

kau datang disini, terlanjur, mengejutkanku


Terjun Mahan

jangan datang tak bagitahu
kau boleh membuat ku sakit jantung
aku tak suka kan dirimu
tak pandai cari port sesuai hohohoh

hatiku berkata
aku terlupa kan mu seketika
aku ingat kau dah tak ada
rupa nya ada
jangan main sembunyi-sembunyi lagi

(why)kau datang tak bagitahu
(tonight)tak bole nak halau
(sorry)aku tipu diri sendiri
(not that second)tak ada jam

kau datang buat aku seksa
kene layan kau pada malam n waktu yang tak kena

jangan lah menyakit kan hati
aku tak bole simpan rahsia yg banyak
aku ada tangan dua je

Kenalan Dunia

Mulanya saya nak kenalkan lah diri Saya ni. Nama saya Ary. Blog ni ditubuhkan atas sebab-sebab yang tertentu yang tak dapat dielakkan. Saya ni suka buat cerpen atau lebih di kenali dengan short story. Yang tidak diterima akalnya, setiap kali saya cuba untuk mengarang kononya, hasil kerja saya tidak pernah lengkap.

conclusion??..aku akan buat novel tuk tatapan korang..akan datang..tunggu..