Gila Korea

Sekarang sy menghidapi demam korea, bukan demam yang berkenaan dengan babi tu ye. Ni demam yang tak memudaratkan kesihatan lah. 

Sy ngah tgk cerita2 korea. Pengaruh kuat betul, tiap hari belajar bahasa korea kat umah. Meh sy tunjuk bahasa korea yg sy tahu..

An-yŏng-ha-se-yo : Hye, Gud Morning, Gud Evening
kam-sa-ham-ni-da!   : Time Kasih
Nŏ-mu po-go shi-p'ŏ-ssŏ-yo : I miss u so much
An-yŏng-hi ju-mu-se-yo : Gud Night
Sa-rang-hae-yo : I love u


Ayat yg kite tau. (tak tau betul ke tak)
cho-nun Ary i eyo. cho-nun sal-jee-lo a reum da un. Super Junior saranghae. Cho-nun Super Junior no-mu cho-a-yo. Cho-nun han-gung-mal chal-mo-tae-yo..kamsahamnida..heee~
*tak pandai lg wat ayat.. (^_^)

ni pengaruh sy :
3rd Album : Sorry Sorry

SUPER JUNIOR

Sem Dis 08 - April 09

Lama tak post, sebab buzy dgn Final Exam aritu. Hari ni nak cite pasal FIRE. Pada Tuesday, May 05, 2009, 11:23:33 AM, blok 1 asrama kitorang terbakar. Ni kali kedua bangunan UiTM kampus samarahan terbakar tau. Malang betul lah sem ni, bak kate Zue kitorang kene mandi bunga. Walaupun kebakaran tu tak ade kene mengena dengan kitorang. Tapi utk kebaikan bersama, kene lah mandi. hehehe.


ni lah tempat kejadian...

abang bomba sampai bile api nak padam dah..

Selain dari tu, kitorang pun sering mendapat tiket saman daripade Encik Polis. Huh!! Best lah diorang dapat RM30 dengan senang nye. Parking sekejap je, die dah dtg dah. Time kitorang nak otw pg airport pun die nak saman. Padahal kul7 lebih pagi, tiap masa je dia ade nak bg saman. Menyirap betul. Dah lah, malas nak cite lagi, pengalaman yg tak bape nak best lah kt situ.