Drama Queen

aku ade anak buah sorang ni. Name MAIRA NURINSYIRAH sekarang umo lebih kurang 1 tahun lebih lah. selama berbulan-bulan tak jumpa die, bile cuti semester jumpa balik. mulenye memang die ni takut-takut, malu-malu dan sebagainya. tak sampai sehari dah ngam balik dah. senang je, takut lah die dah lupe ngan ucu die ni.

makan bersama

merujuk dengan tajuk di atas, maira ni lah drama queen dalam family kitorang. mungkin salah satu sebab dia ni camni, terlalu di manja kan kot. sakitnye sikit je, tapi menagisnye cam kene dera. ade lagi satu, aku baru letak jari kat betis die, belum cubit lagi. die menjerit "atit", mengada-ngada pun ade jugak. satu lagi ke, tadi die nak "nenen", iatu menyusu die punye tangisan tu buat aku nak gelak sampai nangis. dah lah nangis buat-buat, pastu bile intai tengok cara die nangis, sambil tengok tv, golek-golek kat atas tilam. memang drama queen lah. boleh masuk realiti tv astro yang baru tu, "anak wayang". sape lah mengajarnye tu.

aku malas nak layan die ni sangat, penat nak melayan dia ni. bile die menangis aku buat tak tau je. aku gelak kan lagi ade lah. tapi kat umah ni, aku ngan die + mak aku je yang tinggal, yang lain keje. takkan die nak main-main ngan mak aku, mesti lah die cari aku. bile aku tak layan die, aku layan laptop aku die tak kacau aku sangat tapi die akan memekak kat sebalah, membebel sorang-sorang (cam sekarang ni). bile die dah bosan die pegi lah cari hala tujuan die seterusnya. 

arini die tak berape sehat sangat. tak bape sehat pun, sempat lagi kite tangkap gambar tadi, sempat die puji diri die sendiri tadi. tak ade lah macam orang sakit sangat. makan selera je tadi. pelik aje budak sorang ni.



pose atas katil