Terminator Salvation

Girang hati bile semalam keluar dengan member pegi tengok wayang pade pukul 2145 sampai 1200, sampai umah dah pukul 1230. Sampai je rumah, mak still tak tido lagi. Risau lah tu, tak pernah aku keluar sampai pukul 12 pagi dengan member. Lagipun, member aku ni pun mak aku kenal sangat.

Wayang nye ialah terminator salvation. Baru nak tengok. Kitorang pun buat kecoh dalam wayang tu. Tapi aku tak join lah, yang duk sebelah aku yang over sekali. Pendapat aku cite nye menarik, tp agak bosan sebab slow sket. Arnold yang jadi terminator sebelum ni pun ade, muncul dalam keadaan bogel (memang tamak betul).



Robotic Army yg ade dalam cite ni..

 

Balik je baru aku sedar aku lapar (hahahah). Aku terus terjah dapur, tengok bawah tudung saji dan kenal pasti yang akak aku ade pesan SATE tadi. Kenyang ~~

Malangnya, semalam aku tak sempat nak tangkap gambar. Lagipun tak de ape yang meriah, just pegi JUSCO BUKIT TINGGI tengok wayang & terus balik. Sebelum tu pegi makan kat restoran jap. Disebabkan aku sangat kenyang, aku tolak pelawaan orang yang nak belanje dengan baik. Tak ape, minum air milo peng pun dah cukup. Malu lak aku jadinye, bile orang nak bayarkan. Aku sensetif lah bab-bab camni.

Anyway, thanks to Zam & Ain sebab belanja aku minum & tengok wayang. Nak ucap terime kasih kemain susah lagi. Malu-malu kucing plak aku tetibe kat situ.

Lagipun, diorang baru je kawin hari tu. Mesti lah duit dah banyak gune kan. Bole lagi die belanje aku. Thanks tak terhingge! Sempat lah buat ucapan untuk Zam & Ain, semoga berbahagia ke akhir hayat & finally cepat dapat baby. ^_^