Reunion 5 Maju

The Girls

Tanggal 13 Jun 2009, pada pukul 2015 pm budak-budak 5 Maju berkumpul seramai 16 orang dari 22 orang di rumah NADIA ADILA. Jamuan makan telah diadakan, terime kasih kepade Mak Nadia sebab susah-susah sediakan makanan untuk kitorang. TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.

Kitorang berkumpul atas tujuan untuk mengetahui status masing-masing. Ade yang bekerja, belaja, menganggur dan sebagainya. Memang happening rumah Nadia hari itu. Kitorang becerite sampai tak ingat dunia, sampai pukul 2300 pm. Hebat betul kitorang ni kalu dah berjumpa. Kitorang pun agak rapat sebab tak ramai dalam kelas kitorang tu. Yelah, sape nak amik kelas akaun / kelas sains. Orang sume nak senang. Disebabkan tu jugak kitorang nye kelas ni agak special, sebab dari 22 orang dalam kelas tu, just 2 je kumbang nye yang lain sume bunga. Best lah kitorang yang perempuan ni, dapat conquer kelas tu.

Pade malam tu, kumbang lagi sekor tak dapat datang (keje katenye). Ape-ape lah abang oi, yang penting kitorang dapat jumpe jugak lepas reunion hari raye 2 tahun lepas. Selain kumbang sekor tu, perempuan lagi 6 orang lagi ade hal masing-masing. Lepas segala rindu dengan kawan yang selama 2 tahun bersama dengan diorang ni.

Bile dah start beborak sampai nak pagi, masing-masing pun cube lah keluarkan idea-idea bernas tuk kitorang kuar jalan-jalan plak pergi mandi sungai lah, genting lah. Yang best nye, diorang nak buat dalam minggu ni. Owh, hebat sungguh kan. Minah dan mamat yang tanam anggur tu nak cekau fulus kat mane?? Ha, tanye lah diri sendiri.

“ape-ape hal, contact tau” Ehsan si ketua projek.

Kite tengok lah nanti. Ape yang terjadi dengan rancangan kite rangka kan nih (gempak tul ayat). Harap-harap jadi lah ye. Amin.

with Janna & Ehsan