Angan-angan...

Sejak kebelakangan ni, aku ni suke lah berangan nak beli barang-barang yg macam-macam. I'm craving to shopping tp bukan bende yg membazirkan lah, memang kene leter lah pastu kan. Yg penting, benda yg aku nak beli ni memang keperluan seharian aku jugak. First, we need fulus. Kalau tak, pegi mintak sedekah. Hahaha.. Bende yg aku berkenan sangat sekarang ni handphone. Tak kisah lah macam mane rupe die, jename ape pun. Tapi mesti, wajib, harus ade 3g. Ade jugak survey, jalan-jalan pastu tertarik dengan satu phone ni. Tengok harge je dah nak nangis. Apetah lagi memiliki nye (poyo sket). Samsung jename nye , model nye aku tak tau.
menarik tak?

Selain dari tu, aku teringin nak ade beg yg bole menyenangkan aku ni letak barang, bile kuar jalan-jalan. Beg aku sekarang ni, kalau korang tengok memang menyedihkan. Nak mintak malu, nak beli tak dapat. So berangan je lah yg mampu. Ade fulus yg cukup, baru bole beli. Hehe. Beg, setakat ni, aku lum jumpa lagi yg bekenan di hati. Tapi kalau bole nak leather lah (demand tul). Ade perasan satu beg kat mango hari tu. RM13o++ kot, memang menarik lah. Tapi kat sini aku tak nak pakai mng nye barang sangat. Ramai sangat yg same nanti.

recycle beg je lah..cute je ^_^

Kalau bab baju pulak, tak ade lah ade aku angan-angan kan. Aku ni simple je, tshirt & jeans pun dah sempurna dah bagi aku. Kalau aku dah terlebih over, aku ade jugak melaram. Tak ade lah aku nak pakai dress ke ape. Aku pakai lah baju yg glamour lebih sket. Glamor-glamor pun, still simple je.


love the cardigan, simple kan?

nice & cool

And finally, aku nak sangat pakai spek yg popular skang ni. Saje nak bergaye, tapi kene lah pilih yg sesuai dgn aku. Sebelum ni kawan aku ade pakai. Memang ngam gile ngan aku. Memang style lah kalau aku pakai. Hehe.


style beb!