Bowling & Pool

Bowling lagi? Ha, ni lah keje aku bile dah boring duk bilik. Lagipun ni lah aktiviti yang menarik lah bagi aku tuk aku buat kat sini. Sebab Kuching ni bukan ade ape-ape pun.

Aku ni dah orang ajak, aku on je. Tapi yang ini, aku yang ajak. Disebabkan aku sakit ati sebab 2 kali aku turun kelas, bile aku ade kat blok 2 baru ade orang nak bagitahu yang kelas cancel. Aku kuar pegi main bowling sebab dah alang-alang. Padahal ade test esoknye nih. Bole tak??

Mula-mula plan nak pergi berlima je. Sekali tambah sorang-sorang. Last-last 7 orang yang pegi main boling semalam. Tujuan utama hanya pegi main bowling, lepas dah sakit badan terus bergegas balik. Malam semalam jugak kitorang berkenal-kenalan dengan junior. Kitorang main 2 game, & aku dapat tempat ke-2. Horrayyy!! Ingat leh menang, sekali si Muiz ni hebat pulak main bowling. Tapi at least aku kalahkan wawan, lan, wa & im (hahaha) ^_^



muiz & lan yg happy

wa & wawan

im yang bergaya ~~

ha, lepas tu bole tak kite pegi main pool pulak?? mesti lah bole, kalu ade duit silakan. Tapi sape yang tak pandai tolong duduk tepi ye (aku lah tu). Aku just tengok muiz, lan & wawan je yang main pool tu. Aku pun tak tau lah pool ke snuker. Ade beza ke??

posing meja pool
posing cute ;p