Selamat Berpuasa


Salam Ramadhan dari saya. Semoga di bulan ramadhan ini anda semua diberi hidayah & petunjuk dari ALLAH. Jangan tinggal puase okay..^_^

Happy Belated Birthday...

Wah! seronok nye! aku suke sangat bile time besday. Tau nape? Sebab bile kite sambut besday seseorang tu, mesti muke die gembira. Senyum sampai ke telinga. Suke sangat tengok besday boy @ girl tu gembira time besday die. Kite pun rase cam gembira je..

Sape yang bertuah sambut besday ni? Happy belated birthday to HASFA RIZA & AHMAD SHAZWAN. Kitorang baru sambut besday dua jejaka ni 19 Ogos hari tu. Actual besaday diorang ni 2 minggu yang lepas. Hari tu jugak kite beli hadiah, hari tu jugak kite sambut besday. Congratulation, sebab dah jadi sesorang yang berumur 20 tahun. Heheh. Saya mude lagi ^_^

Walaupun besday yang disambut tak sehangat parti-parti besday yang lain, tapi tak ape yang penting kitorang sambut & bagi hadiah jugak. Kitorang tak lupe okay.. Budak bertuah dua orang ni dapat adiah ape?

quicksilver shirt warne ijau!

mr. x! hee~

Tapi bukan itu saje, kitorang di sajikan dengan kek dari "resepi rahsia". Adegan suap menyuap pun bermula. Akhirnye, kitorang pun balik ke hostel masing-masing. Nah tengok lah gambar kengkawan... FAHMI je yang tak ade.

dalam lif..

going up everybody!