Kenny Rogers


Sebelum ramadhan datang, aku bersama rakan-rakan menjejak kan kaki ke restoran kenny rogers di the spring. Lepas je abis kelas iaitu pukul 4, kitorang keluar pegi makan. Tujuan utama adalah pergi makan sahaje. Jangan cube-cube nak tanam niat lain pulak.

Kiotorang just makan quarter ayam, 3 side dish plus muffin. Pergh! Memang tak rugi lah duit aku bazir keluar makan hari tu. Yang paling aku admire ialah muffin die. Simply sedap ^_^

Aku bersame tisha iaitu ketua segala rancangan & waa, iman & wawan pun membawa perut kosong ke restoran kenny yang kosong jugak time kite datang (kekekek)

Tengok lah korang gambar-gambar kitorang yang gembira ni...
im, tisha, waa, wawan
tunggu makanan
diapit cewah..
ready to eat..nyum
my fav muffin
minum air winter