Terawih



Assalamualaikum...cewah! Bulan pose je baru nak beri salam ke??..hehe..back to the tittle above, aku nak kongsi cerite ngan korang. betape baik nye aku ni (x senonoh puji diri sendiri). Aku dapat pergi solat terawih dekat masjid baru di UiTM Samarahan ni. Masjid yang terletak lebih kurang 15minit perjalanan dari blok aku telah aku jejak buat pertama kali time malam pertama terawih. Aku sangat batak seketika, sambil tangkap gambar dalam masjid tu. Hahah. Peduli ape aku ape orang nak cakap.

1st day memang ramai, sampai ke pintu orang sembahyang, tapi disebabkan terlalu exited aku datang awal hari tu. So dapat lah aku dapat line depan sekali. Tapi yang tak best nye, masjid ni gune angin semula jadi je. No aircond! kipas angin ade, tapi kalau dah duk depan, kipas ade 3 & sume kat belakang. Celah mane nak dapat angin?? celah gigi pun tak dapat.

Korang tengok lah ke'exited'an aku.. ^_^

muke exited je..

muke yang suci ;p

balik time...