PPKP..

Ape itu PPKP? Kalau kat UiTM nih, kite kene hadir PPKP tuk dapat sijil nanti bile dah grad nanti. Aku pegi program ni semalam. Dari pukul 8 pagi sampai pukul 4 petang. Ade lah rehat sekejap tengahari.

Pade hari tu, rupe aku sangat hodoh. Dah lah program ni kene wat presentation depan orang ramai. Aduh malu lah! Nasib baik kebanyakan budak kelas aku jugak. Aku bangun lambat sket je semalam. Yelah, selalu cuti bangun lambat sikit, pastu tibe-tibe kene bangun awal pagi lak. Tu yang tak dapat tu. HAHAH..

Haritu aku agak lah bertuah jugak, sebab facilitator aku ni tak bosan. Sebelum ni, memang bosan lah. Sebab kite kene dengar die membebel pasal bende yang kitorang tak bape suke nak dengar. Ceramah sume cite pasal pembangunan pelajar. Macam interview, buat resume. Kalau aku tangkap muke masing-masing, memang kelakar tahap cipan lah. Ade yang buat muke nak tido, muke nak makan & macam-macam lagi.

Bulan pose pulak, bulan masing dalam mood lemah (yeke?). Nak dengar ceramah pun tak larat. Tapi terime kasih jugak rakan-rakan, diorang pun kelakar. Buat mood jadi naik. (^_^)

ni group member aku..

ni member yang tekun tulis surat..

2 org yg berdiri tu bukan group aku..perasan..

ni budak kos lain yang keliru haha

break time..

melepak...gosip lah tu..