Makan + Makan + Makan

1st time aku ngan kawan-kawan pergi makan kat steamboat. perghh!! dah lah aku ni dah lame mengidam makan steamboat. memang sedap sangat. peluh menitis ke ladang gandum pulak. hahaha. harge pun berpatutan, cume rm17 je. 3 meja kitorang penuh kan, dan hiruk pikuk pun terjadi.


bebudak kelas aku..

amik kak jgn malu-malu....hehe

busy memasak ;p

masing-masing tak sabo

aduh sedap dowh!

Next kite makan kt tempat lain pulak. Name tempat die TOPSPOT, kali ni pulak aku makan lebih kurang rm20. Wah makan mewah betul aku ni. Padahal duit dalam bank dah kering dah. Hehehe. Tapi ape yg penting adalah kekenyangan. Aku makan ikan masak sweet sour, ayam lemon, baby kailan tomyam & butter prawn. Tak lupe jugak dengan air, tebu with pitted prunes. And selesai...

tomyam pulak

baby kailan..

ikan ape ntah..kerapu kot

tunggang langgang..dasat..