Esok Hari Raya!!


Yah! itu dia, raya dah mai dah..bak kate orang utara. Aku yang sangat excited bile tibe hari raya, tak sabar nak bangun tuk sambut hari raya. Di kesempatan ni, aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua yang kenal aku ni. Harap dapat maafkan lah salah silap aku selama aku dengan korang (siapa yg berkenaan).

Tahun ni yang bertemakan baju kurung bewarna merah, semakin hot lah aku di hari raya ini. Tapi jangan di lupa pada yang sudah tiada. Doakan lah mereka, agar di tempatkan di kalangan orang yg beriman. AMIN.

End of sad story, kalau korang nak tau. Blog ni tak ada cuti, tak lama lagi ada lah update pasal kemeriahan sebelum raya pulak ye. Kalau korang berminat nak tau camne sambutan hari raya aku dengan keluarga kat Klang, Selangor ni. Stay tune. Cewah. (suke hati aku lah!:p)

Semoga terdapat sinar kebahagiaan di hari raya ni. Byee..