Raya With Mama Anna

Hai Kawan-kawan, seronok ke raya tahun ni? Aku macam biase je. 1 je yang berbeza sebab aku raya tahun ni dengan best friend yang lama menghilang & anaknye. Seronok sangat sebab dapat raya dengan minah sorang ni.

Die dah ade seorang anak yang bernama Sufi. Sangat comel & sangat senang dijaga (kata ibunye). Aku dengan kawan-kawan yang lain lost contact kejap dengan die. Disebabkan die selalu je tukar-tukar nombor telefon, kitorang susah sangat nak jejak die ni. Akhirnya tahun ni dapat kite track die. Thanks kepada Hawa yang berusaha selama ni. Heheh.


Aku nye best fren ni terdiri daripada 6 orang lah termasuk aku. Sangat rapat dari start tingkatan 1 lagi. Kitorang kenal terus jadi rapat. Tapi minah sorang ni pg pindah KL lak. Terpisah lah kitorang sementara.

Kitorang pun buat lah reunion sekali time tu. So berborak sampai nak dekat maghrib. Thanx kat Farhana, sanggup datang dari jauh. Nanti kitorang pulak turun KL ok. We miss U!
Farah..

Hawa

Fiera

Mama & Sufi