Akhirnya!


Setelah aku bertungkus lumus time minggu exam hari tu, finally aku dapat jugak online secara tenang. Sebelum ni dengan laptop yang buat hal & macam-macam lagi buat aku lagi malas nak online. Tumpuan aku 100% kepada belajar, no other distraction.

Tapi bukan setakat belajar aje time minggu exam aku, tapi jalan-jalan pun ade jugak. Orang kate "release tension". Teringat lak ape yang mak kawan aku cakap "kau ni tension nye tak ade, tapi release je yang lebih" Hahah.

Memang ade lah kene tempias nye sikit.
Selain dari masalah teknikal yang aku hadapi, aku ni pun ade masalah kekurangan mase. Belajar aku sem ni, memang leh wat aku pecah pale. Lepas belajar tak sakit pale, memang tak sah. Tu lah sebab kite kene tido selepas blaja (tips belaja ni ) Memang aku sangat rindukan online.

TAPI harapan nak online dari pagi sampai ke malam aku musnah. Ini semua pasal internet yang dah dipotong. Memang sangat kecewa lah bile mak kate internet dah tak ade. Tapi tak ape, itu tak ade sikit pun nak mematahkan semangat aku tuk online & update blog aku ni. Ade care lain lagi, iaitu broadband. Walaupun tak laju macam yang sebelum ni, dapat jugak lepas gian kan?


Next post
aku nak kongsi dengan korang ape yang terjadi kat aku time aku nak balik semanjung. Memang aku ni suke buat hal. Tak ade hal memang tak wajib. Tunggu je lah ye.