Happy!!

Happy about what?? Bile dah berade dekat umah memang happy. Itu lah aku maksudkan kat sini. Ade ke sape-sape yang tak seronok balik umah? Ha, maksudnye orang tu gile. Hahah!

Sampai je aku dekat umah, aku di kejut kan dengan kek & pulut kuning yang mak dah masak tuk aku. Seronok nye! Walaupun birthday dah lepas, dapat jugak aku celebrate kat umah. (^_^)

Aktiviti sepanjang aku ade kat umah ni tak ade lah banyak. Buat mase sekarang ni aku still lagi mencari keseronokan sebenar. Aku dah banyak plan sebenarnya, tapi belum mase lagi. Aku nak spent quality time dengan family. Kat umah, aku ade anak buah yang cerewet, name nye Syirah. Dengan die lah aku beseronok kat umah. Dengan sape lagi kan? Tak kan dengan mak aku kot.

Kalau aku nak pakai kerete, aku kene lah bangun pagi tuk hantar akak aku pegi keje. Disebabkan aku ade plan tuk berjoging, so hari-hari lah aku kene hantar akak aku pegi keje. (azam yg kuat!)

Baru-baru ni, my cousin datang ke sini. So ade lah teman beborak same generasi, dari aku borak dengan generasi kanak-kanak. Aku ni tak ade lesen, tapi aku ni memang sangat berani nak bawak kete tak ade lesen. Aku keluar sorang-sorang pun jadi pegi beli barang kat bandar Klang tu. Hebat kan? Sekarang korang enjoy je gambar-gambar yang aku tangkap ni.
Black Forest! My Fav!

Syirah tunggu Mama die..

Nenen..

Besday present from rumate ku: Dyg Fana

Another besday present: belah kiri Usyagi

Syirah pose yang tenang..

KTM..