Selamat Tinggal 2009

Happy new year to all of my friends and family. Hoping the number 2010 will bring a good year to all. Aku sangat mengharapkan yang tahun yang lepas jadi pengajaran tuk teruskan hidup di tahun 2010.

Ape yang berlaku sepanjang tahun 2009 dalam hidup aku seorang remaja yang biase? Tahun ni ade kisah sedih dan gembira. Tapi akhir-akhir tahun ni, banyak pekara berlaku. Kebanyakannya seronok-seronok lah.

Baru-baru ni aku bercuti ke Kedah. Ade lah harapan after my sister cancel kan holiday family sebab masing-masing tak nak pegi. So aku cadang nak ikut je kakak farah dina aku balik ke kampung. Aku mule-mule duk lah kat umah suami akak aku kat baling, pastu aku berpindah pulak ke sungai petani tuk melepak dengan my cousins.

Otw pegi kedah ade kerete terbakar

Aku balik seorang diri naik bas, sebab akak aku nak duk lame lagi kat sane. Aku naik bas sani ekspress balik klang, memang best bas die sebab baru lagi. Aku balik siang, so tak ade kene mengena lah dengan bas yang accident hari tu. Mak aku takut gile lepas tu. Tapi semua tu bukan salah sani ekspress tu pun, salah pemandu tu.

Lagi satu yang menyeronokkan dalam bulan akhir tahun 2009 ni, bile aku bebas tuk bawak kerete kemana yang aku suke sebab aku akhirnya dapat gak lesen yang aku idam-idam kan sejak beberape tahun yang lepas. Gila malu weh, orang sume dah abis P, tapi aku baru terkedek-kedek lagi. Kene lah tampal sticker P kat kerete.

Suasana di Syahbandar

Itu lah yang aku nak cerita dengan korang. So, once again HAPPY NEW YEAR!