Upgrade!

Everyday (bole di katakan lah) aku akan menuju ke belakang UiTM pegi makan. Tapi dulu, just ade restoran-restoran biase je. Jangan terkejut, sekarang lebih dari itu.

Kota Samarahan memang tangah maju sekarang. Sekarang dengan berjalan kaki, tak payah bazir duit sewa & minyak kerete kite dah dapat makan KFC, Pizza Hut & 7-11. Yang paling baru Pizza Hut lah.

the hut.

Aritu kitorang pegi makan kat pizza hut. Memang tak menang tangan lah worker kat pizza hut tu. Kelam kabut di buat nye. Lebih kurang kul 8 malam macam tu lah kitorang datang, table dah penuh dah.

Tak lama lagi aku mengharapkan MacDonald kat belakang UiTM ni. Tapi nak mengharapkan impian aku jadi realiti tu mungkin peluang nye 30% je, sebab aku dengar lah yang orang Sarawak ni prefer KFC daripade McD. Kite tengok je lah nanti.

Lepas makan Pizza Hut kite pegi makan aiskrim dekat Summer Valley, yang selalu nye aku akan tersasul sammy vallu. Adoyai!

sedap!