Sumpah saya JELES!

Seronok sangat kat orang dapat pergi ke konsert yang dah lepas hari tu. Konsert sape?? Mesti korang duk tertanye-tanye kan. Sejak-sejak aku terpengaruh dengan ex-rumate pasal orang korea, sekarang aku lah yang paling exited kalau bab pasal penyanyi korea.

Super Junior datang Malaysia weh! Aku nak pergi. Tapi disebabkan terlalu banyak halangan yang menanti, hasrat ku hanya terkubur begitu saja. HUH!

Walaupun aku tak dapat pergi, yang pasti aku tau information die. Tak semua, sikit pun jadi lah. Lepas ni aku just tunggu je CD show Suju tu nanti.


the boys

I don't care about the gay rumors about them, yang penting aku suke cara diorang buat persembahan. Gay is just a gay, tak ade masalah bagi aku. NO problemo!

Aku sanggup bazir duit tuk tengok diorang punye konsert, 1 sebab diorang well prepared dengan diorang nye keje. So hasil nya, almost perfect. Bukan aku nak agung-agung kan orang luar dari orang Malaysia. Tapi tu lah hakikatnye. So nak jadi bagus, change our mind set. Simple but not easy.

the plan

Konsert buat kat Bukit Jalil, so bayar mahal lah tuk tiket. Konsert besar kot. Kalau aku jumpa lah kan, memang aku akan attack Choi Siwon dulu. (^_^)

Next time kite pegi ye. (cakap dengan diri sendiri) ~