New Baby in The HAUS!

Wow, seronok betul title blog kali ni. Yelah, sape tak seronok kalau dapat anak buah baru. Mama die pun tak seseronok aku. Haha!

So the 1st anak buah yang aku dapat perempuan, kali ni pulak lelaki. Name di beri Mohd Nor Irfan, initial mesti same dengan kakak, Maira Nur Insyirah. Nak nampak kan yang mereka ni sehati sejiwa di kemudian hari.

Aku baru 1st time experience "pernantian di hospital", so aku agak excited lah menunggu. Doktor kate lahir maybe on 11 June 2010 iaitu same dengan Ayah Nyah (abang aku), tapi ape yang di kate tak jadi pun. Die keluar lambat 1 hari je, on 12 June.

Akak aku sekali lagi mengalami kesukaran semasa ingin melahirkan baby ke-2 nye. Akak aku sekali lagi, bedah perut die sebab baby nye jantung lemah. So takut baby lemas, doktor suh bedah.

Alhamdullillah, semua berjalan dengan lancar. Baby seberat 3.3 kg pun keluar.

eh, ni bukan si adik ok. ni si akak time kecik dulu..same tak dengan adik??

ha ini lah adik die..

akak die kat sebelah tu, tgh tido..syg adik lah konon :D