My Hooby

Selama sy berada di rumah, banyak jugak lah kerja-kerja yang ntah pape aku buat. Tapi dalam tak senonoh ade jugak yg senonoh. Korang pikir lah sendiri ape benda yang senonoh.

Aku datang dari keluarga yang ade darah seni sikit lah (cewah). Aku ade 5 orang adik beradik termasuk aku sekali (anak ke-5). Walaupun tak banyak, tapi setiap sorang dari kami ade yang tunjukkan bakat seni sendiri. Macam akak aku yang 1st ade belajar main drum, abang aku yang 2nd pandai main gitar, akak aku yang 3rd pernah lah main gitar dulu, abang aku 4th tak pandai main ape-ape tapi kalau bab melukis bagi kat dia.


Based on the title above (macam nak tukis surat je), aku ni banyak jugak mase terluang kat rumah ni sebelum masuk degree (insyaallah). Aku punye hobby kat rumah ni ialah buat bising even dah ade baby baru. Aku suke menyanyi, main gitar & main drum. Ini memang salah satu untuk improve aku punye skill dalam main alat muik. Best!
the electronic drum!

my blue baby