What I really need right now!

Itu bermaksud benda ini sangat penting. Aku perlukan beberapa barang yang untuk aku guna kan semasa aku belajar di UiTM nanti. Memang banyak barang yang aku nak, tapi tak perlu lah aku mintak banyak-banyak kan. Setakat yang penting sudah. Aku harap ade lah orang tolong belikan, sebab aku tak mampu bayar gune duit aku sendiri. Barang yang diperlukan ialah:

1. Kenderaan. Paling minimum adalah sebuah moto. Aku ade motor tapi sekarang ni dah tersadai tak begerak. Kalau tak nak beli baru pun tak ape, aku harap moto ni dapat dibetulkan sampai moto ni begerak laju selaju laju nye. HAHA!

ma green scoot. spoil!

2. HP. Bukan nak baru, tapi aku nak seseorang betulkan Hp aku yang dah rosak keypad nye. Aku ingat nak gune duit sendiri je, tapi aku tak dapat bekerja pulak. Haish! Payah tul!

3. MP3. Aku suke dengar lagu, so aku suke belajar sambil dengar lagu. Paling best! Aku nye Mp4 sekarang ni bole masuk 150 lagu je. Memang kecik betul space die, ashik ulang je lagu yang same. Boring

mp4 spoil! :p

So, sape yang baik hati nak tolong beli kan barang-barang yang aku dah list kat atas ni?? :D

Syukur!


Alhamdulillah, post kali ini aku nak kongsi pada korang yang aku di beri rezeki untuk menyambung pelajaran aku di perigkat Degree dalam Operation Management. Aku telah ditawarkan untuk menyambung di UiTM Shah Alam. Senang hati mak aku, sebab aku dapat dekat. Kos pun kurang lah berbanding dulu.

tawaran nye..

Selama kat Sarawak aku seronok sebab kampus kecik, lecturer kenal kitorang. Bila aku dapat masuk UiTM Shah Alam aku takut je aku ni ketinggalan dalam kelas. Aku takut gak sebab nak kene adapt new environment. Maklum lah, sy ni pemalu orang nya. Ape kene mengena??

Aku harap aku dapat lah lepas dengan jaya nye degree ni. Doakan sy berjaya rakan-rakan!