Sudah ready ke??

Sejak aku dapat tawaran masuk degree ni aku rase neves je. Aku pun tak paham dgn diri aku sendiri. On 24th June aku setel kan segala benda yang harus aku sedia kan untuk daftar nanti.

Copy berhelai-helai kertas, tangkap gambar, pengesahan, bayar yuran & check up, sume aku dah setel kan. Sekarang aku tengah menghitung hari je ni. Tiap kali aku pikir kan pasal nak masuk degree ni aku neves. Macam-macam yang aku dengar, dari lecturerer diorang kate jangan amik mudah pasal degree ni, sebab susah. Aku tak tau lah lect. tu saje nak kate gitu atau pun memang betul. Ape-ape pun aku dah terima tawaran.

Aku tadi kembali ke sekolah. Lepas je pagar sekolah, teringat aku time sekolah dulu. Seronok nye rase time kite sekolah dulu. Banyak sangat kenangan kat sekolah. Sekarang sekolah pun dah banyak sangat berubah. Aku memang terkejut bila, tempat perhimpunan sekarang pun dah berbumbung. Memang manje betul budak-budak sekarang ni.

tempat perhimpunan baru..

Sume kerja aku setel kan sendiri. Tak ade orang yang teman kan aku pegi ke sana sini. Aku lagi suka macam tu, sebab bukan sume orang boleh ikut cara aku. Medical check up aku buat last sekali, Hospital Pantai menjadi pilihan. Orang kate mahal, tapi mak aku kate tak pulak. Lantak lah, bukan aku punye duit. Aku pg je lah buat kat situ. Lame jugak aku menunggu, nak kematu bontot aku ni. Hospital tu dekat sangat dengan akak aku nye ofis, sempat lah aku membodek akak aku suh belanja makan. So aku lunch lah dengan dia, bermenu kan pasta & kek.

Last sekali, aku balik je sepupu tersayang (?) pulak datang nak tengok new born baby. Dah tengok, dia ajak pulak pergi ke Bukit Tinggi mencari barang. Aku pun ikut je lah. Sempat pulak pegi karok kat Green Box. Layan. Sempat lah makan New York tadi. Hari ini memang full, sampai rumah dah macam tongkang pecah. Baru tinggal sehari, si Syirah tu memang suke buat sepah. Haish.

Choo Den & Ary

Karok lagu korea! Puas!