Wow-wee Weekend!


Sebelum ni aku ashik merungut betapa boringnya aku setiap kali weekend. Tapi weekend kali ni sangat berbeza. Aku dapat spent time dengan kawan & family.

Aku spent time dengan kawan on Saturday, kawan aku yang dari Perak turun KL. So sebelum sibuk dengan kelas & macam-macam lagi. Kitorang decide nak kuar sebelum busy. Kitorang tengok movie Toy Story. Aku lambat sikit sebab ade lah orang tu yang lambat. Memang rindu aku dengan old day, bila di ingat kan aku rase nak nangis pun ade. Hari sabtu tu, tak ramai yang dapat turun. Yang berjaya just aku, Tisha, Wawan & Sya. Walaupun tak ramai, kitorang tetap meriah!!

On Sunday pulak, aku just hang out dengan family. Aku pergi ke Kapar, rumah yang mungkin aku duduk tak lama lagi. Aku dengan mak, akak & abang + awek pergi jalan petang tu ke pantai remis. Dekat lah jugak dengan rumah akak aku tu. Best sangat sebab dah lama rase nye mak aku tak keluar jalan. Kat Pantai Remis tu kitorang tengok sunset sambil makan kudap-kudapan.

sebelum: buat kek coklat moist instant


selepas: mak kate kurang minyak

sebelum ke Pantai Permis singgah di Jeti Tok Muda

belum sampai pantai dah makan dulu.

di tepi pantai yang indah..lalalala

the ladies..

Masa memang penuh dengan aktiviti lah minggu ni. Aku harap kan tiap minggu aku macam ni. :)