Party Before Study

Party tu bukan nye maksud aku pegi clubbing ke ape kan. Just having fun kuar dengan kawan-kawan sebelum masuk belajar balik. Aku just berparti dengan 3 orang rakan karib. Aku & mereka pergi tengok wayang dekat Mid Valley, cerita Knight & Day.

Keje aku sekarang ni memang suka tengok wayang. Membazir duit kan? Memang pun, tapi nak buat ape lagi. Itu je lah yang paling best & paling senang. Boring betul hidup aku ni kan. Kesian betul. HAHA!


Anyway, 3 orang sahabat aku ni terdiri daripada Adilah Liyana, Najwa Bahri & Ahmad Shazwan. Diorang ni jugak lah punca aku balik lambat. Nasib baik mak aku tak tengking aku bile aku sampai kat umah tau.

Lepas tengok wayang..

Budak gila & budak comel (saya) :D

Selain daripada menghabiskan duit beli tiket wayang, tak lupe jugak kitorang pegi makan dekat Noodle Station & Domino's Pizza.

At Domino's

Lepas tu, ade lah adegan lucu yang tidak disengaja kan. Tapi budak 3 orang tu memang suke gelak kan aku. Aku tak nak lah cite ape die, biarlah rahsia.. :P