S.A.B.M


Ape lah maksud entry aku kali ni yek. Mesti korang tertanya-tanya, & some of you all maybe dah tau ape kah maksud di sebalik huruf SABM. Okay, aku nak share dengan korang satu website yang seorang sahabat aku introduce kat aku. It's about spirit. Maksud SABM ni adalah, Saya Anak Bangsa Malaysia.

Aku agak tersentuh bila aku dah baca about this website. It's shares pictures, stories & more bout Malaysia, yang maybe korang tak akan terfikir lah sebenarnya benda ni ade. Obviously, website ni banyak share stories bout our country & wanted to gain 1 Malaysia spirit.

Memang bagus sangat kan? So try check them out at here : SABM

Another story aku nak share dengan korang is about Student Power. As a student, aku rase perlu untuk aku tahu tentang ni & sape-sape yg digelar Mahasiswa. You will know bout what is AUKU & more

To know more bout Student Power, how bout check the website : Student Power

Not to forget, if you all ade facebook try usha this page : Fahmi Reza

Mari Kita Bersatu!