New Friend (versi lambat update)

Hai Kawan-kawan. Sebelum ni ade aku post bout kehadiran aku ke tempat baru iaitu di UiTM Shah Alam. So, sejurus itu, aku pun mula berkawan dengan classmate aku. Okay, buat mase sekarang ni, aku selalu lepak lah dengan 3 orang kawan baru yang berasal dari UiTM Sabah.

Yang mengejutkan aku tu, salah seorang dari mereka adalah kakak kepada rakan aku yang aku kenal kat Sarawak dulu. Ha, memang betul kebetulan tau. At first aku memang dah scan muke dia, & come out with keputusan yang rupa die memang same dgn kawan aku kat sarawak dulu.

dis is FLORA my friend kat Sarawak

Bila dah investigate, rupe-rupenya memang betul lah yang die tu ade hubungan kekeluargaan dengan kawan aku kt sarawak tu. Kawan aku kat sarawak tu name dia Flora, kakak die plak name Laura. Name pun dekat-dekat kan.

dis is LAURA

Sekarang ni aku nak share lah dengan korang sape kawan aku yang aku kenal dekat UiTM Shah Alam ni, supaya jangan lah risau pasal social aku. Walaupun aku sorang-sorang je dekat sini, aku tetap ingat kat korang wahai sahabat UiTM Sarawak ku. Huhuhu. :(