Having Fun!


Wow, lame nye dah tak update blog ku ini. Maaf lah, saya sibuk lah sejak kebelakangan ni. Heheh. Aku rase poyo pulak bile pakai ayat tu. Haha. Ape-ape pun, aku nak kongsi lah dengan korang ape yang aku buat akhir bulan Julai & awal bulan Ogos ari tu.

On 31 Julai 2010, aku bersama Farahdina M. Arif iaitu akak aku pergi dinner dekat One World Hotel di Damansara. Sebenarnya, tu adelah tempat keje akak aku nye dinner. Akak aku baru je lepas pantang tau. Disebabkan artis undangan nye Faizal Tahir (FT) akak aku teruja sangat sampai sanggup tinggal anak die kat umah. Aku ni tolong teman je. Hehehe.
Aku pun teruja sikit lah, tapi yang hampa nye FT tak dapat datang. Diganti kan pulak dengan Anuar Zain (AZ). Hoh! memang agak kecewa lah kan, tapi nak buat macam mane kan. Terima je lah dengan tangan terbuka. Orang dah jemput jangan pulak nak merungut kan.

abang AZ

Malam tu pun aku dengan akak aku tak lama stay, lepas cabutan bertuah yang kitorang tak dapat kitorang pun cabut lari. Sampai pukul 12 lah jugak. Aku yang kene bawak kete pulak tu.

Next on 1st Ogos, aku pulak bagi mase tuk anak buah aku sorang ni. Disebabkan mak die dah janji, kitoang pun pegi lah mandi-mandi dekat Wet World Shah Alam. Aku punye seronok mandi sampai tak sedar kulit aku dah sun burn. Aduh lah, sakit dowh!


Tak ape lah, asal kan aku pun seronok dapat berenang-renang. Sebab dulu suke sangat mandi swimming pool dekat belakang Samarahan. Maklum lah, murah je. Hehehe.
Sekarang ni, dah tibe lah mase aku berehat buat sementara. Sebab minggu ni, minggu test & assignment. Daa~