Button

Pada hari sabtu yang lalu, aku bersama dengan group mate buat assignment. Ktorang pegi ke button my button nye stores dekat Subang.

my group


Bila dah sampai kat situ, aku rase macam nak beli je barang-barang yang aku minat kat sana. Cantik sangat and satu benda yang aku suke lagi barang die exclusive. Sebab tak akan ada orang yang sama.






Baru-baru ni ada lah design baju kurung yang special. Memang cantik tau, rugi korang tak pergi kedai milik Shahida Shariff.


unique kurung moden

So visit Button okay. Check it out!Tak pun just pegi kat SS15 Subang Jaya.