Jemputan terlalu BANYAK

sejak bulan ramadhan tibe banyak lah jemputan yang aku dapat dari kawan-kawan ajak buka sama. Aku memang suke nak follow korang tapi ade banyak sebab saya tak dapat nak pegi.

1 sebab aku tak dapat nak pegi adalah kerana pelepasan aku dengan mak aku. Bukan senang, kene wat proposal banyak-banyak tau. Sekarang ni ade 3 jemputan lagi yang nak tunggu di approve.

Buat masa sekarang aku hanya dapat memenuhi 1 permintaan saja, iaitu berbuka dengan kawan-kawan karib dan tersayang aku: Farah Omar & Hawa Zainal. Patut nye ramai lagi, tapi last-last minit pulak korang nak cancel kan. Angin gak lah kan, tapi tak kesah asal kan aku ade 2 orang putri teman kan aku. Korang yang tak ikut memang rugi aku kate

Mak cik ni sempat pose, padahal tgh bercakap.. :D

makcik farah.. :)

Kitorang tak plan betul-betul pun nak makan kat mana, tapi akhir nya aku ngan kawan-kawan singgah je dekat Secret Recepies. Lagipun ramai gila orang, nak makan kenny's tapi full book. Sume lah full book. Malas aku dah nak makan, nasib baik secret recepies ada.

my fav cordon!
korang, dah nak raya..dah bersiap ke??? :) ok, next post pasal raya pulak..