Hari Raya Bagai Nak Gila!

Ha, macam lagu senario lah kan, semua bagai nak gila bila raya. Aku lah salah satu orang yang gila bila raya. Bukan gila, tak siuman ye. Aku ni memang suka bila raya, bole balik kampung, jumpa sedara mara, dapat duit raya. Heheh!

Tapi tahun ni aku tak ade rase sangat macam sebelum-sebelum ni, gila sikit mesti ade lah. :P
Tahun ni aku dah tak perlu kembali ke Sarawak even aku sangat merindui suasana raya kat sana, tapi sume ade balasan die, aku tak dapat beraya dengan kawan sarawak, tapi aku dapat luang masa dengan kawan kat sini. Yang sebelum ni aku susah sangat nak pergi raya rumah diorang. :)

Aku just nak kongsi dengan korang lah suasana raya aku kat sini. Enjoy dengan gambar!