Steamboat












Bulan raya ni, orang patut makan free kat rumah terbuka, tapi kitorang anak beranak pg makan kat steamboat seri segi kat seksyen 23 shah alam. Sepanjang perjalanan memang banyak lah rumah terbuka, rasa menyesal pun ade lepas tu, tapi hajat pasti diteruskan.
Memang banyak makan kat sana, aku nye perut ni dah tebal gile. Tapi yang pasti aku tak merugikan duit dengan tidak makan. Nampak sangat aku ni pelahap kan. Tak pe lah, dari orang belanje aku tak makan.

Harga rm20++ kot. Aku tak sure sebab bukan aku yang bayar. Makanan nye boleh tahan, tempat pun memuaskan. So kalau nak pegi, tempat ni baru je bukak. So tak ade lah ramai sangat orang tau tempat ni. Dari uitm shah alam korang akan nampak banner merata pasal location seamboat ni.