Officially Alumni



Congrats to me and all of my friend yang recently dah terima segulung ijazah. Kitorang experience convocation day yang sangat meriah sekali! Walaupun at first aku rasa macam tak seronok je konvo dekat Sarawk tapi I totally wrong okay!

As you all know, aku di hantar ke Sarawak. Ape yang best sangat bagi aku, bila aku fikir balik. Aku dapat konvo & duduk sebelah dengan orang yang aku kenal iaitu budak budak kelas aku gak time diploma dulu. :)

Then, masa yg tuk bagi ijazah tu tak lama. Sekejap je dah abis, bole balik atau keluar jalan lepas tu. Seronok sangat! Ade jugak yang tak seronok nye. Family tak datang tengok :(

Bila aku keluar dari dewan tu je, ramai family tunggu kita berarak. Amik gambar, tapi aku tak ada orang tunggu pun. Haiiisshh, nasib bukan aku sorang yang solo.

Segulung ijazah untuk Mak! :)

My FF <3>

Adilah Liyana

ANC Jeff

My FF

My Classmate 2007 - 2010