Penang Trip

Hari tu ade buat trip ke Penang. Memang happening habis lah. Seronok sangat sebab kitorang ni semua gila. Kat dalam bas org. selalu tengok dvd ke tidur ke kan. Tapi kitorang main game cap kelicap. Tau game ape tu? Lu pikir lah sendiri.

Kitorang visit 3 kilang. Penang Port, Jeruk Pak Ali and also Batik Penang. Aku sangat bangga dengan Malaysia bila aku visit sume kilang ni. Sebab ape? Sebab every year sales diorang increase and secara mendadak. Memang terbaik lah. Yg paling aku move sekali bila aku visit kilang Pak Ali Jeruk, and kitorang dapat tahu yg Pak Ali tu buta huruf.

Amazing kan? So proud to be Malaysian people! :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Testing

Hai, lama rasa nye tak update blog ni. :)
This time nak try sesuatu yg baru. Sekarang ni kan zaman makin maju. So aku nak try lah cara terbaru nak post new topic kat blog ni. Thru email. So jadi tak? Senang sikit kan? ;)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone