What Happen?


Okay today aku memang nak summarize kan je ape yg terjadi selama aku tak update blog aku. Dah lama sangat rasa nye. Bukan ape, tak ade internet je. Kalau dah ade, macam aku kat Sarawak dulu, rajin je aku update kan?? :)

Okay, today nak share gambar and sikit cite. Start!

1. Anak buah lelaki & Anak buah perempuan.

Sekarang ni, cepat je rasa anak anak buah aku besar. Macam baru semalam je aku dukung die baik baik. Sekarang tak payah dah. Yang perempuan nye berlari, melompat. Yang lelaki nye, merangkak, berdiri. Semua tak reti duduk diam. Memang budak budak macam tu ke? Maklum lah, tak pernah ade adik. Dulu mak aku jaga anak orang pun, yg aku ingat tak ade lah lasak macam ni.

Cuti mid sem hari tu, banyak masa aku spent lah dengan si Maira mulut murai.
Si Irfan pun ape kurang nye mulut pun agak murai. HAHA. Tapi die ni, kalau ade mama die manja sangat. Menyampah.

2. The second story, cerita pasal aku pergi dinner ntah pape kat dataran air pancut dekat dengan pintu depan kat seksyen 2 UiTM Shah Alam tu. Kalau korang tengok Papadom, yg time diorang buat dinner buffet diorang tu. Kat situ lah. Kitorang punye dinner ni dah lah kene bayar rm10, lepas tu paksa pulak orang datang. Kalau tak datang masuk court. Memang KP kitorang ni berat sebelah sikit. Disebab kan kitorang ni kaya sangat, kitorang bayar & pergi lah.

Kitorang tangkap gambar sesama sendiri je. Malas nak tangkap gambar budak group satu lagi tu. Huh! Merajuk..

Ok lah, kali ni je cerita nya. Lain kali sambung lagi. Malas nak upload gambar banyak. Hehe.

_THE END_