3 se Kawan


Selama saya berada di Puncak Alam, saya dapat rasa kan saya akan sendirian. Yelah, saya ni tak suke serumah dengan classmate, sebab saya takut bosan. Hehe. Jahat kan? So saya tinggal di Kapar and ulang alik ke UiTM Puncak Alam naik moto. Tak jauh pun, dah lama lama, jadi biasa.

So, selama saya rasa sunyi duduk kat rumah ni, saya selalu lah lepak lama lama kat Puncak. Selalu sangat lepak kat rumah Nurhamizah Zainudin. Saya sangat terhutang budi dengan dia serta Syaziera Shuhairi kerana sanggup menerima saya dalam rumah tu and buat rumah tu macam rumah sendiri. Tak tahu malu. Haha.

ni lah cik Mizah

ni pula cik Zira

Di kesempatan itu, untuk membalas budi dan jasa baik mereka, saya pun ajak pg makan pizza hut kat setia alam. Diorang takkan tolak nye lah kan? Hehe. Saya pun teringin nak makan seven layers cheese pizza tu, perghh, mengguirkan.



Kitorang bertiga gamble naik moto rempit ke Giant Setia Alam dulu, sebab si Mizah nak karok katenye. Hm, ikut kan je lah. So dah penat karok, baru lah kelaparan dan melahap pizza hingga tak ade yang tertinggal pun. Hehe. Sedap lah pizza tu, tapi muak sangat. Lepas makan rasa nak muntah pun ada.

Yang pasti, on that day saya sangat serunuk bersama dengan korang. Tak sangka, ada jugak yang menghargai saya. Terima Kasih sebab berkawan dengan saya FRIENDS <3

Sekian Lama

It's been ages tak visit blog ni n taip ape yang terbuku di hati. HEHE. Been busy for months, sibuk nak buat assignment even tak banyak, sibuk pasal personal life and much more lah.

Okay, since dah jenguk tempat ni. Just nak bagitahu korang semua saya dah nak abis degree! Hoorrayyy! Hope sangat yang saya dapat berjaya dalam exam kali ini. Dapat teruskan kerjaya saya, Cewaaahhh.

On this coming Friday is my last paper. Wish me good luck friends :)