SpongeBob SquarePants

Aku suka sangat dengan kartun ni. Lawak die memang bodoh lah! Hehe. Suka sangat dengan ketawa die. Bape ribu kali tengok pun still nak gelak jugak. Kartun ni bukan tuk budak budak je, tapi aku rase kartun spongebob ni memang tuk orang dewasa lah, sebab ayat yang diorang guna pun bukan budak budak boleh paham. Kan?

Saje je nak bagitahu kat korang, aku ade letak jam spongebob kat dalam blog aku ni. Comel tak? Die pegang jam tuk blog aku ni. Alalala, comel nye :P