Come Visit~


Okay, you all know yang sekarang ni saya tengah praktikal kat satu company ni. Meh saya promote company saya ni.

To all moms yang membace jom melawat ke Sarakids kat TTDI Jaya, U2 Shah Alam. Kat sini ada macam macam barang baby yang di perlukan, Tujuan utama company ni di tubuh kan adalah untuk menggalakkan moms kat Malaysia ni breastfeed baby diorang. So company ni nye main product is breastpump and die nye sume accessories untuk simpan susu tu and macam macam lagi.

Meh visit HQ Sarakids where I work there for praktikal sekarang ni kat Shah Alam.

Setiap sabtu kat sini ada program lah, macam class for breastfeeding and hari tu ade class for toddler. Best tengok budak budak terkinja kinja. Tugas aku on that day, actually aku ni jadi bidan terjun. Jadi photographer tangkap gambar budak budak ni tengah buat activity. Heee~

lil crafter workshop :D

A lot of thing yang aku baru belajar. Dulu ade kerja lah, tapi just layan customer je, tak pernah lak buat invoice sume kan. Bab photography diorang bagi aku kan. Hehe. Update barang baru kat website. Aku tolong tangkap gambar je. Hehe.

tommee tippee products

Kitorang ni more like jadi sales girl tau, tapi di samping itu (haha) aku kene buat gak kerja kerja ofis. Best sebab, masuk kerja kul 1030, rehat suka hati, cuti pun suka hati, pakai baju suka hati gak. Boss baik kate kan. Hehe. Tapi tak ade lah sampai aku nak amik kesempatan kan :)

Gue nye table, tapi berubah ubah. Dah macam nomad je. Haha.

Kalau nak tau lebih lanjut, visit website die ni : Sarakids

Jangan lupa tengok seklai blog die :)