Rindu Datang Lagi :)

Assalamualaikum,

Sekarang ni dah lebih 4 bulan aku meninggalkan zaman belajar. Bila sedang menaip dulu time aku tengah kerja, tetiba teringat time dalam kelas berborak tak ingat dunia even lecturer dah abis air liur cakap kuat kuat kat depan.

Walaupun dah meninggalkan rakan-rakan dan masing-masing dah balik ke negeri Kedah, Terengganu, Penang, Johor, Kelantan, Sarawak dan Sabah tapi mereka tetap datang hadir tuk berjumpa berborak.

Tapi tak semua nak bekerja kat negeri masing masing sebab peluang pekerjaan kat sini lagi besar dan gaji lagi lumayan. 

Baru-baru ni seorang kawan dari Penang datang dan ingin berjumpa dengan aku. Sungguh terharu kerana masih lagi tak berat tangan diorang untuk mendail nombor telefon aku dan bagitahu hasrat nak jumpa. Dengan tak mengendahkan peraturan mak yang kena balik lambat aku pun setuju dah diorang terus menculik aku pergi lepak kat Damansara.

Akim, Farah & Acap :)

Belum makan pun tapi dah nampak gemuk nya :'(

Tujuan lepak kat Damansara sebab sorang kawan aku duduk sana. Mula-mula rasa sangat bersalah sebab rumah aku jauh, ada mall kat sini pun bukan ramai yang tahu. Then kitorang pun lepak kat Damansara makan.

Memang selama ini aku dah tanam niat tak nak makan malam sebab plan diet lah kan. Malam tu pulak macam-macam diorang order. Memang dah cakap tak nak makan tapi diorang paksa jugak :(

Look at the Food :o

After dah makan semua (abis jugak lah kan) itu pun dah pukul 1:00 pagi. Mak dah banyak kali call suruh balik and sama je lah alasan, common answer "on the way dah ni" Sorry Mak~

Akhirnya sampai rumah pukul 2:00 pagi. Sangat seronok dapat jumpa dan makan-makan, even kene bebel sikit lah dengan mak. Overall, puas :)


Acap, Ary, Alipa & Arah? Ahahah Farah :P

p/s: Jangan buat mak risau, tak baik. Pesanan untuk semua termasuk saya sendiri