I WISH FOR...

Assalamualaikum,

Dah tak banyak kerja kat opis ni rasa lah idea merapu dalam kepala ni mula mencurah curah.

Saya suka kan barang elektronik. Right now, saya menggunakan dua bijik tepon sebab saya ada dua simkad. HAHA. Dulu lagi teruk, 3 bijik. Ni dah kurang sebab malas nak bawak tepon banyak banyak. Dah lah tepon tu bukan kecik. Haii lah dunia.

Sekarang saya teringin kan barang elektronik yang di namakan Macbook Air. Hahaha. Rasa ridiculous tak kalau saya mahukan komputer riba itu? Ala, boleh lah pleaseeeee...

Saya nak kereta, saya nak motor besar and sekarang nak laptop berharga 3 ribu pulak??? Haish, nape suka sangat nak membazir aku ni. Tapi betul lah, nak sangat. Tapi kena pikir betul betul lah, macam aku ni nak pakai sangat benda ni kan? Tapi kenapa aku nak sangat benda ni?

Ni semua nya nafsu belaka. And aku ni sangat bahaya tau kalau ada duit di tangan. Barang elektronik mahal mana pun aku sanggup beli. Yes I AM TECH GEEK!~ Call me anything, I don't care.

Bukan ke satu benda yg bagus jugak sebab boleh update blog, edit gambar and macam macam lagi lah. Seronoknya bila memikirkan benda tu semua!

So which one agak nye? Atau ini sekadar angan angan semata?