A Celebration that we do everyday !

Assalamualaikum,


PUAN AINON

Semalam 12th May 2013 adalah Hari Ibu bagi negara negara tertentu. Malaysia sangat menghargai mak masing masing. Sekarang dengan adanya Instagram, kalau ada event or tarikh tarikh hebat macam ni mesti ramai yg akan post gambar yg berkaitan. Semalam ramai lah post gambar mak masing masing, termasuk aku sekali lah kan. Sangat suka, I like every picture yg ada post gambar dengan mak or gambar mak dia je. Hehehe. 

Ok macam kitorang kalau ada event macam ni suka lah ajak mak pergi makan. Tapi kitorang ni selalu je pergi makan sama sama. Suka nak explore tempat tempat baru. Semalam kitorang pegi tempat biasa orang pergi lah, tapi kitorang jarang pergi. So tak ada plan beforehand, so tibai je lah mana yg ada.


MOM.SISTER.ME

Kitorang pilih tuk makan Manhattan Fish Market (MFM) kat Setia City Mall kat Setia Alam sana. Kitorang pergi nak cepat sebab tak nak balik lambat plus boleh jalan jalan jap kan. Nasib kitorang datang cepat sebab after 7 ramai Chinese baru nak keluar makan. Beratur kau! Mahal camne pun sanggup ni. Maybe bcoz that special day kot. 



PLATTER MFM

Disebabkan tengahari tak makan. Hambik, makanan sampai je terus sambar. Tak ingat dah dunia luar. Haha. Rasa tak cukup pun ade. Platter tak cukup?? Hahaha. Gila ni. Yang pasti, tujuan kitorang nak treat mak makan sedap sedap. Nampak semalam mak enjoy je makan kat situ.

Tak ape bagi kitorang, hari hari pun Mothers day. Cewahh.

Yang pasti mak paling susah jaga aku sebab aku lah paling nakal sekali. Tak nak dengar cakap mak, tak nak buat bila mak suruh. Sangat sangat stress mak jaga aku. Mak je sorang yg boleh tahan dengan perangai aku. So harap dapat lah jumpa bakal suami yg boleh tahan dengan perangai aku ni ha. Ehh tetiba :P

Finally, Thanks for Everything PUAN AINON BT YOSSOF. Harap Eaa dapat jadi anak baik. Mak doakan lah yg baik baik tuk Eaa ye mak. Jangan lah pikir yg bukan bukan je. Mak percaya lah kat Eaa. Harap Eaa dapat bagi mak kebahagiaan macam mak bagi kat Eaa dulu time Eaa kecik. (menitis air mata)

LOVE YOU! <3 font="" nbsp="">