Aquaria KLCC, Kuala Lumpur

Assalamualaikum,

A bit disappoint lah bila dengar Aquaria ni best nak mampos sebab harga tiket sampai RM38 kau! Tapi aku yg pergi weekend hari tu dengan kengkawan hampa nak mampus sebab kecik gila and pendek gila journey dia. Ok, tau lah mahal kan nak jaga binatang laut tu semua. Tapi buat lah journey dalam tu best siket. 

So bersama rerakan saya: Zulfahrina, Nawal Amani, NurFaezah, Raja Farisha and Ahmad Shazwan (kengkawan dari Diploma at UiTM Sarawak) pergi lah bodoh bodoh dan excited nya kekonon best tapi tak best sangat pun. Ceitt! Tapi walaupun dalam tu tak best, kekecohan kengkawan aku tu yg buat best. Thank god lah kengkawan gelak mulut tak nak cover. Hahaha!

Ade buat vid jugak, tapi YouTube tu memang menyakitkan hati. Buh lagu die claim copyright dia senyapkan lagu. Replace lagu hape hape dia recommend jadi tak best dah vid tu jadi nye! 

VOL 1


VOL 2