Sem Dis 08 - April 09

Lama tak post, sebab buzy dgn Final Exam aritu. Hari ni nak cite pasal FIRE. Pada Tuesday, May 05, 2009, 11:23:33 AM, blok 1 asrama kitorang terbakar. Ni kali kedua bangunan UiTM kampus samarahan terbakar tau. Malang betul lah sem ni, bak kate Zue kitorang kene mandi bunga. Walaupun kebakaran tu tak ade kene mengena dengan kitorang. Tapi utk kebaikan bersama, kene lah mandi. hehehe.


ni lah tempat kejadian...

abang bomba sampai bile api nak padam dah..

Selain dari tu, kitorang pun sering mendapat tiket saman daripade Encik Polis. Huh!! Best lah diorang dapat RM30 dengan senang nye. Parking sekejap je, die dah dtg dah. Time kitorang nak otw pg airport pun die nak saman. Padahal kul7 lebih pagi, tiap masa je dia ade nak bg saman. Menyirap betul. Dah lah, malas nak cite lagi, pengalaman yg tak bape nak best lah kt situ.