Nissan Frontier

Abang aku baru bawak balik sebuah 4x4. Aku yang exited terus keluar terjah kerete tu. Dengan rase seronok ingat kan bole lah bawak jap. Nak rase naik, walaupun dah pernah naik STORM dulu. Disini lah terserlah nye yang aku ni seorang yang kepoh dan batak jap (hahaha :p).

Sampai ke sekarang aku tak dapat nak naik kete tu. Nak bawak nye pun aku rase, mimpi dalam mimpi je lah kot. Matlamat aku sebenarnye nak duduk belakang kete tu semasa kete tu berjalan. Dapat rase angin dunia ni sikit, lagi-lagi sekarang cuaca tengah panas. Salah satu cara nak sejuk kan badan dengan duduk belakang kete tu dan jalan kan kete tu. Best ~~

Tapi tak pe lah, dengan bergambar di belakang kete tu pun jadi lah kan. Dah tuan punye kete kedekut sangat nak bazir minyak tu tuk adik die, aku wat lah shoot sendiri belakang kete tu dengan pembantu model, MAIRA NURINSYIRAH.

Koleksi Fesyen Musim Panas :