Tanah Sarawak

posing kat airport

8hb Julai tahun 2009 aku bertolak ke Sarawak tuk belaja. Akhirnya, bermula hari aku tuk jadi part 5. Perasaan sekarang memang tak sabar, tapi bukan tak sabar nak mula belaja, tapi tak sabar nak abis. Perit tinggal kat Sarawak ni tau, dah lah tak ade sedara atau kenalan kat sini. Aku rase macam sorang je kat dunia ni. Nasib baik ade jugak yang nak kawan dengan aku ni. Dah lah aku ni jenis susah nak buat kawan. Mulut bukan ramah pun, kawan tak ramai lah. Sarawak ni lah banyak mengubah aku, tapi aku tak rase pun perubahan nye, orang lain plak yang nampak ^_^

Aku dah pergi 1st class 9hb, class stat pukul 8 pagi. Nasib baik selalu jugak bangun pagi time cuti hari tu, kalau tak, mungkin skip class jadi nye. Banyak sistem baru dekat sini, kebanyakan nye still lagi tak selesa dengan pertukaran yang terjadi. Aku pun baru sampai, so tak leh nak komen ape-ape lagi.

Untuk sem baru ni, harap aku boleh hidup kat sini dengan tenang dan overcome the obstacle. Pandai lah jaga mase, dan jangan lalai. Ini pesanan tuk diri sendiri ^o^

si kecil ni pun ikut jugak

sampai terus pasang bedsheet yg menarik perhatian semua & yg si comel depan tu bukan babi k, itu lembu..