Girl Day Out

11 Julai pukul 10 pagi 5 girls pergi town beli barang. Bukan kua suke-suke ye. Tapi dalam mase kitorang kua beli barang keperluan kitorang pun menyelam sambil minum air. Dah alang-alang pegi town, jom lah kite pegi jalan-jalan. Hehehe.. ^_^

Kitorang bercadang nak pegi jalan-jalan setengah hari, tapi ade orang pulak cari masalah & spoil mood kitorang yang tengah baik time tu. Hangin tul lah! tapi tak ape, asal kitorang punye barang keperluan dah siap di beli time tu.

Kitorang pun balik sejam awal daripada masa yang kitorang cadangkan. Dah sampai pagar UiTM, ade satu lagi masalah. Mengangkat barang yang banyak. Nak tengok barang kitorang banyak mane?



Macam mane? Banyak tak? Ni stok utk beberape bulan nye tau. Tuk save budget, lain kali tak payah kua lagi. Sempat kitorang jadi pelancong kejap. Kitorang kenal buah-buah sarawak yang tak pernah ade kat semenanjung pun.

Ni the girls


Ni buah terap adik beradik buah nangka & cempedak


Nak post gambar ulat mulong @ ulat sagu, tapi line tak kuat. Next time k...