Temani Aku..

Bila baca je title mesti korang rase macam sedih je kan? Untuk pengetahuan, bile semua kampus UiTM ditutup selama seminggu aku tak dapat nak decide yang aku perlu balik ke tak. Susah betul nak buat keputusan. Kalau tak balik rase cam bosan pulak kat sini & kalau balik menyusahkan orang pulak. Akhirnya, aku tak balik & tinggal sorang-sorang kat bilik (rumate aku sume balik). Tapi kehidupan mesti diteruskan. Disebabkan aku ni sangat menyukai bilik & tilam aku, tido malam pun sanggup sorang-sorang (heheh). Agaknya, penangan cadar baru yang kakdina bagi tu sangat kuat lah ^_^

Hanya yang setia yang teman aku selama seminggu ni. Buku, lappy, bubu, orang yg tersayang yg duduk blok 1, kawan-kawan baru & lama. Fahem Ammar & Jehanna Aisyah terima kasih kerana mengurangkan rasa takut sebelum tido. Sebelum ni aku tak boleh tido sorang, mesti banyak bende yang aku pikir sebelum tido (yang menakutkan lah).Nampak sangat yang aku ni penakut kan? Tapi sekarang dah tak lagi tau. Sejak aku duduk sini lah, aku dah berani. Hebat ~~
Segalanya Untukmu star by Fahem & Jehan
Bo-ra ngan Tae-woong pun ade teman aku yang kesunyian ni. Cewah. Aku tengok cerita korea, maklum lah BF orang korea (fyi siwon name nye). Memang sweet lah cite nye. Try lah tengok yek. Tapi ini hanya lah entertainment untuk aku, kalau teman borak pulak gossip & sebagainya aku selalu dengan Dila. Kamsahamida!! Aku bg Kibum kat kau nanti. ;p

Bo-ra&Tae-woong in Snow Queen Drama
Aku berjalan-jalan dengan teman baru dan lama. Sangat gembira & sangat letih. Aku ingat kan aku akan duduk dalam bilik sepanjang cuti. Rupenye ade jugak aktiviti kat luar. Sempat lah aku tinjau-tinjau waterfront yang sesak dengan orang hari tu. Akhir kate, luangkan masa lebih lagi dengan pelajaran. Nasihat untuk diri sendiri ni sebenarnya. Yang penting aku ade belajar jugak tau (sebab tak tau nak buat ape dah). Terima kasih sebab bagi cuti seminggu.