The Design

Kerja yang aku suke sangat buat bile dah tak ade keje nak buat kat dalam bilik yang serba bosan. Hahah. Aku mendesign baju, baru je aku berjinak-jinak dengan kerja yang bole dikate kan berfaedah jugak lah. Cume aku tak pandai lagi buat duit dari hasil design aku.

Ape yang aku design kan ni? Baju lah yang aku design. Lagi-lagi aku nih, ade "geng" kat sini. So nak mengatakan kat orang ramai yg kitorang ni sehati sejiwa lah. Kene buat baju & pakai pade waktu yang same. Memang macam boria (tp cute ;p)

Kitorang dah design baju sehelai sebelum ni. Memang sangat comel & simple. Tengok lah sape yang design kan (berlagak jap). First baju kitorang bewarna biru.

ni lah design yg sangat comel...;p

Second tshirt ni kitorang rase nak bagi yang daring habis lah. Tapi yg laki ni nak ke?? Takpe, kite design je dulu. Hasilnye, aku try design atas baju warne merah.

hot like api!!

Becoz of ramai jugak yg berminat ngan warne & design baju nih. Aku pun jadi suke. Aku memang suke warne merah pun. Harap-harap dapat lah design baju lagi.

Ok seterusnye, aku nak bagi korang tengok lah design baju yg lain. Tak berape menarik lah.




the end