Jemputan terlalu BANYAK

sejak bulan ramadhan tibe banyak lah jemputan yang aku dapat dari kawan-kawan ajak buka sama. Aku memang suke nak follow korang tapi ade banyak sebab saya tak dapat nak pegi.

1 sebab aku tak dapat nak pegi adalah kerana pelepasan aku dengan mak aku. Bukan senang, kene wat proposal banyak-banyak tau. Sekarang ni ade 3 jemputan lagi yang nak tunggu di approve.

Buat masa sekarang aku hanya dapat memenuhi 1 permintaan saja, iaitu berbuka dengan kawan-kawan karib dan tersayang aku: Farah Omar & Hawa Zainal. Patut nye ramai lagi, tapi last-last minit pulak korang nak cancel kan. Angin gak lah kan, tapi tak kesah asal kan aku ade 2 orang putri teman kan aku. Korang yang tak ikut memang rugi aku kate

Mak cik ni sempat pose, padahal tgh bercakap.. :D

makcik farah.. :)

Kitorang tak plan betul-betul pun nak makan kat mana, tapi akhir nya aku ngan kawan-kawan singgah je dekat Secret Recepies. Lagipun ramai gila orang, nak makan kenny's tapi full book. Sume lah full book. Malas aku dah nak makan, nasib baik secret recepies ada.

my fav cordon!
korang, dah nak raya..dah bersiap ke??? :) ok, next post pasal raya pulak..

Button

Pada hari sabtu yang lalu, aku bersama dengan group mate buat assignment. Ktorang pegi ke button my button nye stores dekat Subang.

my group


Bila dah sampai kat situ, aku rase macam nak beli je barang-barang yang aku minat kat sana. Cantik sangat and satu benda yang aku suke lagi barang die exclusive. Sebab tak akan ada orang yang sama.






Baru-baru ni ada lah design baju kurung yang special. Memang cantik tau, rugi korang tak pergi kedai milik Shahida Shariff.


unique kurung moden

So visit Button okay. Check it out!Tak pun just pegi kat SS15 Subang Jaya.

Having Fun!


Wow, lame nye dah tak update blog ku ini. Maaf lah, saya sibuk lah sejak kebelakangan ni. Heheh. Aku rase poyo pulak bile pakai ayat tu. Haha. Ape-ape pun, aku nak kongsi lah dengan korang ape yang aku buat akhir bulan Julai & awal bulan Ogos ari tu.

On 31 Julai 2010, aku bersama Farahdina M. Arif iaitu akak aku pergi dinner dekat One World Hotel di Damansara. Sebenarnya, tu adelah tempat keje akak aku nye dinner. Akak aku baru je lepas pantang tau. Disebabkan artis undangan nye Faizal Tahir (FT) akak aku teruja sangat sampai sanggup tinggal anak die kat umah. Aku ni tolong teman je. Hehehe.
Aku pun teruja sikit lah, tapi yang hampa nye FT tak dapat datang. Diganti kan pulak dengan Anuar Zain (AZ). Hoh! memang agak kecewa lah kan, tapi nak buat macam mane kan. Terima je lah dengan tangan terbuka. Orang dah jemput jangan pulak nak merungut kan.

abang AZ

Malam tu pun aku dengan akak aku tak lama stay, lepas cabutan bertuah yang kitorang tak dapat kitorang pun cabut lari. Sampai pukul 12 lah jugak. Aku yang kene bawak kete pulak tu.

Next on 1st Ogos, aku pulak bagi mase tuk anak buah aku sorang ni. Disebabkan mak die dah janji, kitoang pun pegi lah mandi-mandi dekat Wet World Shah Alam. Aku punye seronok mandi sampai tak sedar kulit aku dah sun burn. Aduh lah, sakit dowh!


Tak ape lah, asal kan aku pun seronok dapat berenang-renang. Sebab dulu suke sangat mandi swimming pool dekat belakang Samarahan. Maklum lah, murah je. Hehehe.
Sekarang ni, dah tibe lah mase aku berehat buat sementara. Sebab minggu ni, minggu test & assignment. Daa~