I M Y


the girl

Short from i miss you. Bukan nye miss seorang jejaka atau pria, tetapi seorang rakan yang tinggalkan kan aku kat sini sorang-sorang. Dia adalah orang yang pertama yang aku kenal sejak aku masuk kat UiTM Sarawak ni. Dia adalah Adilah Liyana Ariffin.

hang out with her

Aku rase macam pelik je bile dia tak ade kat sini, sebab die lah teman borak, makan & everything even die bukan roomate aku lagi. Aku tau, aku still boleh borak dengan die sambil mengguna kan teknologi terkini, tapi rase die lain. Fyi, die sekarang tengah praktikal kat KL. Dengar-dengar die akan kembali tuk hantar report bulan 4 ni. Tak sabar rasanye, & aku harap aku ade time tuk die nanti.

Disebabkan jadual aku dah mule nak pack, aku harap-harap aku dapat spent last time dengan die kat sini. Nasib baik lah dah akhir semester, kalau die tinggal kan aku 2 semester lepas. Tak tau lah ape nak jadi.

Adilah Liyana, this post is for you & I M Y A L... LY